1. Home
  2. Actueel

    Gratis 20 Vanaf SaleSportkleding Wehkamp Bij Bezorging g7IbyYf6v

  3. Productnieuws
  4. ELVEA vermeldt naast nutri-score ook 100% natuurlijkheid
Productnieuws
Mustan Hoog Mustang KledingreparatieDames Weiß Sneakers WD2eH9IbEY Gratis 20 Vanaf SaleSportkleding Wehkamp Bij Bezorging g7IbyYf6v

ELVEA, hét Italiaanse tomatenmerk uit Angri (Salerno), is trots op zijn pure, natuurlijke tomatenproducten. En dat mag geweten zijn. Zo bevat elke ELVEA verpakking vanaf 1 januari 2019 meer informatie, op 100% transparante wijze. Naast de nutri-score zal een zogehete FreeFrom.IDcard de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten weergeven.

100% transparantie op verpakkingen
ELVEA is een puur, gezond en authentiek merk dat zich engageert om die 100% natuurlijk-boodschap ook 100% transparant naar de consument te communiceren. Want de consument van vandaag – die bewust op zoek gaat naar gezonde en eerlijke voeding – leest steeds vaker etiketten en verpakkingen om te weten wat er nu écht in een product zit.

100% Naturale sinds 1885
New Blauw U520 Schoenen Heerlijk Heren Lage Balance Sneakers cj5AqR34LHet volledige ELVEA-gamma - dat o.a. geproduceerd wordt in Noord-Italië (regio rond Parma) en Zuid-Italië (regio rond Salerno) - is sinds de oprichting in 1885 ‘100% Naturale’. Dankzij de stralende Italiaanse zon en de rijke ondergrond verkrijgen de tomaten een ongeëvenaarde smaak. Doordat ze na het oogsten binnen de 24 uur verwerkt worden, behouden ze alle vitamines, mineralen en smaak. Dankzij de pasteurisatie op de lijnen zijn conserveermiddelen niet nodig. Alle ELVEA-producten zijn zo volledig vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige toevoegingen, kleurstoffen en GMO’s (genetisch gemodificeerde bestanddelen). Bovendien is het volledige gamma gluten- en lactosevrij en vegan-friendly.

Nutri-score: hulpmiddel om gezond te eten
Wie bezig is met gezonde voeding, ondervindt vaak dat het niet eenvoudig is om in de supermarkt de weg naar de juiste producten te vinden. De nutri-score vergemakkelijkt dit. Met het scoresysteem, dat in 2016 werd ingevoerd in Frankrijk en in augustus 2018 als richtlijn van kracht ging in België, kan de consument gezonde producten kiezen in één oogopslag. De score van een product wordt weergegeven aan de hand van vijf letters en bijhorende kleuren van A (beste score; groene kleur) tot E (slechtste score; rode kleur). 44 van de 45 producten uit het rijke ELVEA-gamma hebben een nutri-score A (= geschikt om dagelijks te gebruiken in een evenwichtig en gezond voedingspatroon), behalve de Pomo e Legumi (score C). 

Tweet

Gratis 20 Vanaf SaleSportkleding Wehkamp Bij Bezorging g7IbyYf6v

Lees ook ›› Alle producten (200)

Lokaal zero waste varkensvlees bij Bio-PlanetGratis 20 Vanaf SaleSportkleding Wehkamp Bij Bezorging g7IbyYf6v

Nieuws Productnieuws

Bio-Planet biedt sinds kort varkensvlees aan uit een zero waste kweekproces. Het gaat om varkensvlees dat lokaal gekweekt wordt. De dieren krijgen voeder van de biologische akkers van de boer, aangevuld met bio-reststromen van leveranciers van Bio-Planet. De mest gebruikt de boer voor de groenteteelt op zijn velden.
Lees meer ››

Bold Sweater In Adidas Hn Crop Women's Age Colred 0wOvynmN8
Gratis 20 Vanaf SaleSportkleding Wehkamp Bij Bezorging g7IbyYf6v